dilluns, 5 de maig del 2008

We are the champions


Ja us vaig comentar que era futbolera, i del Real Madrid. Ho sento pels demés, però a força de c....... ahir vam guanyar la lliga. De moment amb 25 de 35 punts possibles. Som els millors.

Ho sento pel meu germà i l'inmensa majoria dels meus amics, però aqui estem, a la Cibeles.

5 comentaris:

anna ha dit...

me n'alegro per tu que aquest any poguessis nar a la cibeles a celebrar la victòria, però pensa que aquesta es amarga, doncs no es tant la vostra victòria sinó el defalliment del millor equip, visca el barça i força que la temporada que bé us donarem pel...
petonets

mininu ha dit...

De debò penses que amb aquestes 4 canyes es pot guanyar una lliga? El que ha passat és que els l'han regalat aquests mitjamerdes milionaris de can Barça, que és diferent... (sant Tornem-hi, ora pro nobis). Amb això q dius dels pebrots sí que hi estic d'acord: els jugadors culés haurien d'apendre dels merengues que els I partits duren 90 minuts (a vegades més, sobretot si l'àrbitre et vol donar un cop de mà sense q es noti gaire, he he!)
I per acabar, Anna: com és que una noia com tu és del RMadrid?

anna ha dit...

anna prepareu-vos que amb el nou entrenador us donarem pel...sac...
visca pep guardiola i el nou barça

Anna Ma. Guillen ha dit...

A tots els meus detractors: podeu dir el que volgueu, però avui vosaltres fareu el passadís i nosaltres passarem pel mig. Això sí, ho fareu sense l'Eto'o ni el Deco que són uns gallines.
Us veig jugant la Intertonto (com diu el meu germà, bona persona però culé, ningú és perfecte)

Roser ha dit...

Anna som els mijors.
per molt que els del Barça facin la seva critica.
Avui sera d'un dia fabulos els del Barça fen el passadís als guanyadors.
Roser