dimecres, 12 de maig del 2010

El tercer misteri


Mira que intento no tornar a parlar de l'esglèsia, però no és que tingui moltes coses que em distreguin: per desgràcia el Barça guanyarà la lliga (em queda el consol de pensar que és l'únic títol que veuran aquest any), la política ja no sé per on agafar-la, la crisi ens congelarà les pensions (ja no rebré l'aument de 3€ d'aquest any), el punyeter volcà islandés ara sembla ser que amenaça les meves vacances...clar, he de tornar als de sempre.

Ara, segons el Papa, això dels abusos ja formava part del tercer misteri de Fàtima. També és veritat que els esmentats misteris són un xic com les prediccions de Nostradamus, tenen un miler d'interpretacions. Però per mi el veritable misteri és com hi ha gent que continua confiant en ells, d'acord un gra de palla no fa paller...però és que a més molts dels que ho sabien ho van ocultar i inclús avui dia ens diuen que hi ha molta rumorologia.

Una altra part d'aquest famós misteri és com és possible que encara segueixi existint la casella a la declaració d'Hicenda perquè es doni una part dels nostres impostos a l'esglèsia, i el pitjor com encara hi ha gent que continua posant la creueta. Ja sé que també fan coses bones, com els bombers o metges sense fronteres, INTERMON, Creu Roja, UNICEF, i tants d'altres, que no s'han aprofitat de la seva posició de poder, per fer barbaritats.




1 comentari:

Roser Vargas ha dit...

Anna
mira que me gusta leer tu blogs!, pero sabes hay temas mucho más interesantes para escribir que no siempre de la iglesia.
En todos los ámbitos hay gente corrupta. En el ámbito que tu conoces y el cual te mueves no hay corruptos???