dissabte, 20 d’agost de 2011

Viatge a Burgos

Del 12 al 15 d'agost els del grup d'oci de MIFAS vam realitzar el nostre viatge anual, aquest any la ciutat escollida va ser Burgos.

Encara que el viatge em va costar un món d'organitzar, va valer la pena, crec que parlo per tots els participants al dir que ens ho vam passar de p.m. Tot i què, anavem dividits en massa grupets, però això tè una senzilla explicació, cadascú tenim el nostre ritme i com no, les nostres preferències.

D'entrada l'hotel era tot el que m'esperava, tot i què en això segur que no estem tots d'acord, llit massa baix, lavabo igual..........però és lògic, cadascú necessitem una adaptació al nostre aire, i trovar habitacion que s'adaptin a tots és impossible.

La ciutat és preciosa, molt neta, el centre històric és gairebé zona de vianants, tot i què no vam poder gaudir tot el que ens hauria agradat per dues coses: la ciutat estava presa per les tropes de les jornades de la juventut i a més portàvem un programa una mica apretat.

Una ciutat plena d'història pels quatre costats, on conviuen en perfecta armonia el mudejar i el barroc, els antics costums i la modernitat.

Si voleu veure fotos, cliqueu aquí.

1 comentari:

Joan Vicenç ha dit...

realment va ser genial, inoblidable. m'ho vaig passar molt i molt bé. les visites van ser fantàstiques.