dilluns, 7 de gener del 2008

L'estalvi comença .......pels de sempre


Últimament -i que consti que ja era hora-, només sentim parlar d'estalvi energètic, que si tanquem l'aixeta per poder gaudir de l'aigua més temps, que si hem de rentar roba o plats omplim la màquina corresponent, que per casa no anem amb jaqueta a l'estiu i amb màniga curta a l'hivern, que reciclem, etc. etc.
Però el que no han dit mai és que això només ha de funcionar a casa nostra, jo m'he pogut adonar avui.
Per qüestions que no venen al cas, aquest matí he hagut d'anar al meu Centre d'Atenció Primària (res d'urgent, de fet quan era urgent no hi havia visites, però això és una altra història), quan he entrat per un moment he pensat que m'havia equivocat de lloc, definitivament estava a la selva tropical. La calor no era per anar en màniga curta, fins i tot això hauria fet nosa, era per pasar directament al bikini. I la gent no anava preparada, veies a tothom amb els seus abrics sota el bras, suant, trovant a faltar el vano (o ventall)......i les finestres obertes per poder respirar.
És una manera perquè la gent parli de la calor i no de l'estat de la sanitat? És una técnica subliminal per fer que els que esperen els vingui un cobriment i hagin d'abandonar el seu lloc? És per demostrar-los que a la cap i a la fi no estan malalts, però que si es queden sí que ho estaran?.
De tota manera no defallim, amb el que ens ha costat aconseguir hora, no els donem la satisfacció d'anar-nos........l'infern està ple de covards.

1 comentari:

Roser ha dit...

anna, que pasa no tens a dir res al teu blog? fa dies que no escrius res. ja he comentçat a llegir el ultim de ken follet de moment no puc dir res...
roser