dilluns, 21 de gener del 2008

No hi ha opció


De vegades no tenim elecció, hem d'escollir entre allò que és dolent i allò que és menys dolent. I ara és el moment de fer-ho.
Al terreny de la política, al nostre pais -i pel que veig a d'altres també-, això es fa molt evident ara (concretament el 9 de març). Ens podem permetre que el PP guanyi les eleccions pel fet de no anar a votar perquè estem emprenyats? La resposta pels catalans és evident: NO.
Ja sé que els talls de llum de l'estiu o el tema de les infraestuctures pesa molt, però no hem d'ovlidar que si guanya el PP:

  • El ministre d'economia serà el Sr. Pizarro, el mateix que era director d'Endesa quan es van produir els talls de llum a Barcelona, o el que prefereix una companyia alemanya a una catalana.

  • Una asignatura basada en qualitats cíviques s'en anirà a fer punyetes perquè, entre d'altres coses, a l'esglèsia no li agrada.

  • Què passarà amb l'estatut, les seleccions autonòmiques, l'ensenyament del català, el reconeixement dels drets dels matrimonis gays, etc. etc.?

  • Acabaran anomenant a Jiménez Losantos juglar del reino? Amb l'Esperanzita per on acabarà passant l'AVE?

L'abstenció només beneficia a la dreta (i aquesta és una dreta de les de veritat), així que deixem a un costat que les coses podrien anar millor i no ajudem a que vagin a pitjor.

Feu un esforç: VOTEU

1 comentari:

Roser ha dit...

Anna fa molt que no vaig a votar pero aquet cop no doptare d'ahar el PP ens pot portar mes al caos i el que s'ha aconseguit en aquet pais democratic amb els temes tabus pels del pp, ho podem perdre i donar un pas enradera, cosa que seria fatal per aquesta societat.

Ja estic inmersa amb el llibre de kim follet i tu???
Roser