dijous, 30 d’abril del 2009

La teoria de la grip


Els conspiranoics (els seguidors de les teories conspiratòries) estan de sort, feia temps que no els hi donaven més material. Per això l'H1N1 (o grip porcina, però amb un nom més tècnic) els ha donat l'ultima excusa.

Segons ells, la pandèmia va començar com un atentat contra Obama, perquè argumenten que l'inici de la grip va coincidir amb la visita del president dels USA a Mèxic, de fet un dels seus acompanyants va resultar contagiat. Aquesta és l'explicació patillera que adueixen. Ja m'imagino al virus buscant el seu objectiu.

Per mi (digueu-me paranoica) tot plegat és un assumpte econòmic, senzillament la farmaceútica havia fabricat massa dosis de Tamiflu (que així es diu el medicament) quan es temia per la grip aviar, i donat que aquesta es va quedar en res, va aparèixer una altra grip per la qual -curiosament, també funciona l'esmentat remedi. Per cert, allò de la grip aviar semblava que tenia més glamour, sempre és millor que l'origen sigui un ocell i no un porc (suposo que per això han acabat utilitzant les sigles).

No frivolitzo amb una pandèmia, però si hem de ser sincers, cada any moren moltes persones de la grip normal, i no ovlidem que l'H1N1 té els mateixos símptomes.............o això diuen.