dimecres, 27 de juny del 2012

Una altra al front

El  govern  a modus globus sonda (Déu meu quina por….) s’està plantejant que no només copaguem els medicaments sinò que proposa que 256 fàrmacs siguin de pagament en la seva totalitat. Això ja és de pixar i no treure gota.

Mirant una mica per sobre la llista  ens trobem que la diarrea (la mental no  que aquesta és la que ells pateixen i nosaltres la paguem) no ens la subvencionen, primer ens la causen i després hem de comprar de  la nostra butxaca el remei (això  em sóna: p…. i pagar el llit); tampoc podem  patir estrenyment, perquè per emplenar  de m……. el   país ja estan ells; ni ens poden receptar un antiàcid  per pair les  notícies que    ens arriben (rescats bancaris i altres estafes).

La ministra Mato (bon nom per una ministra de  Sanitat d’aquest país de pandereta) diu que seria bo canviar als remeis naturals, per una part és lògic perquè la medicina alternativa és de caire privat, de vegades cara i la Seguretat Social no contribueix en res. Però per atra banda, qui ensenyarà als metges a receptar-la?, deixaran de posar-te cara rara (com  si els diguéssis que vas sacrificar una cabra en lluna plena)  quan els informes que prefereixes infusions a pastilles?, posaran música de chill out als ambulatoris?, les farmàcies començaran a fer olor  a patxuli i a altres herbes de la risa?

Totes aquestes preguntes i moltes d’altres només podran ser  contestades quan algú d’aquest intrèpid govern (i per això, com diria en Coco de Barri Sèsam, serveix amiguets la majoria absoluta) sàpiga el que es fa…………o sigui mai.

Quina serà la propera?. Ja tremolo.